2012. július 27., péntek

Keleti hangulatban

Megláttam ezt a mintát, és egyszerűen nem tudtam ellenállni neki. Azonnal nekiláttam, tegnap egész nap, ma pedig 1,5 órát dolgoztam vele, mire elkészült. Csudaszép lett. Igaz, hogy ez egy kelta minta, de nekem akkor is a Közel-Keletet, vagy esetleg Indiát idézi a színvilága. Árad belőle az energia. :)
30 szál, picit több mint 3 cm széles, 9 szín van benne. Nektek bejön? :)





8 megjegyzés:

  1. Nee! Én még hónapokkal ezelőtt terveztem egy majdnem ugyan ilyet, de sehogy sem akart kijönni, ezért fel kellett adnom. Pedig millió tervet csináltam, mindenféle verzióban, mindenféle vastagságban, csak jöjjön már össze valahogy! És imádkoztam, hogy ne legyen a világon egy ugyan ilyen minta, már készen xD Te tervezted, vagy szerezted? Amúgy nagyon állat lett, király a színválasztás! :D

    VálaszTörlés
  2. :):) Sajnos nem én terveztem a mintát, nekem ezek valahogy nem mennek... :) A színválasztás nekem is nagyon bejön :):)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép! A színei nagyon jók, passzolnak egymáshoz! És valóban indiás. :D

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Isa! :) Ugye? Teljesen indidai stílusú... közel is áll hozzám, szeretem a keleti kultúrát! :)

    VálaszTörlés
  5. nagyon tetszik ez a karkötő.! eltudnád nekem küldeni a mintáját e-mailben.? :)) ez az e-mail címem: pink.candy-floss@hotmail.com előre is köszönööm.! :))

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű! Én is most kezdtem hozzá ehhez a mintához, sajnos nem lesz valami különleges darab (a Tied mellett pláne nem :D), mert maradékfelhasználós a kis szentem:D

    VálaszTörlés
  7. Szia :) Ez a karkötő egyszerűen varázslatosan gyönyörű!! :) Nagyon tetszik és nagyon ügyes vagy!!! Annyira tetszik és megpróbálnám megcsinálni ha nem gond,elkérhetném a mintáját? :) Előre is köszönöm :)
    Üdv: Trixi

    VálaszTörlés
  8. Szia :) Ez a karkötő egyszerűen varázslatosan gyönyörű!! :) Nagyon tetszik és nagyon ügyes vagy!!! Annyira tetszik és megpróbálnám megcsinálni ha nem gond,elkérhetném a mintáját? :) Előre is köszönöm :)
    Üdv: Trixi

    VálaszTörlés